Minijarmark, naučná stezka i folklor: Oslavte Velikonoce zážitkovým programem u zámku Zlín!

06.03.2023 07:33

Zlín - Přivítejte svátky jara na zámku Zlín! Návštěvníky čeká v neděli 2. dubna od 14 hodin pletení pomlázky, výroba velikonočních dekorací, sázení osení, minijarmark, výtvarné dílničky a workshopy nebo vystoupení dětských folklorních souborů. Akci v rámci programu Živého Zlína pořádá Inspirace Zlín, z. s.

Park v okolí zámku prolne naučná stezka s jarní tematikou. Děti s rodiči vyřeší nejrůznější kvízy, za které získají odměnu od velikonočního králíka. Nebude chybět ani pletení pomlázky, výroba velikonočních dekorací, sázení osení, malování na obličej, výtvarné dílničky s organizací Ruce v akci nebo workshop se zlínskou Scio školou a dalšími organizacemi.

O kulturní program se postarají dětské folklorní soubory s jarním pásmem. Na pódiu se představí Bartošův dětský folklorní soubor, Trnečka a Valášek. O moderaci se postará Markéta Janíková z Českého rozhlasu Zlín.

Součástí bude také minijarmark s květinovými šperky, mýdly, svíčkami či kraslicemi. Návštěvníci si vychutnají také širokou nabídku občerstvení, od velikonočních muffinů přes domácí chléb s pomazánkou až po domácí paštiky od Hostináře.

Jde již o šestý ročník této rodinné akce, která navazuje na tradiční Velikonoce v parku.

V případě špatného počasí se událost ruší. Akci v rámci programu Živého Zlína pořádá Inspirace Zlín, z. s. Více informací na www.kulturazlin.cz a www.inspiracezlin.cz.

 

Zpět

Kontakt

Inspirace Zlín, z.s.
Bří Sousedíků 1056
Zlín
760 01

603948892

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode