Festival IQ Play ve Zlíně

07.01.2018 12:26

Ve Zlíně se chystá Festival IQ Play, akce pro děti plná zajímavých her a hraček. Na festivalu budou k vidění a vyzkoušení hry a hračky edukativního charakteru, smyslové hračky a logické hry, stavebnice a chytré hry a hračky, Montessori pomůcky a koutek pro nejmenší děti.

Festival IQ Play se bude konat na zlínském zámku od 1. do 31. března 2018. Otevřeno bude každý den od 8 do 17 hodin. O víkendech od 10 do 17 hodin.

Druhé patro zlínského zámku se promění v jednu velkou hernu a bude rozdělená do několika zón podle druhu her. Zóna logických her bude plná logických her a společenských deskových her a jejich zvětšenin, ale také smart her pro jednoho hráče. Stavebnicová zóna bude plná stavebnic z nejrůznějších materiálů a i méně známých stavebnic. Baby zónu pak budou tvořit smyslové hračky, obří stavebnice, logické skládačky a Montessori pomůcky.

„Těší nás vzrůstající zájem o tyto akce, protože je vidět na dětech radost z nových zážitků a v zápalu hry dokáží zapomenout i na své tablety a mobilní telefony. Tzv. edukativní hračky podporují u dětí kreativitu, jemnou motoriku, představivost a logické myšlení. Na výstavě mohou zůstat celé hodiny. Na akci se návštěvníci seznámí s chytrými hračkami od výrobců z celé republiky,“ uvádí organizátoři výstavy.

Festival IQ Play se ve Zlíně bude konat podruhé, akce však navazuje na výstavy hravých her, hlavolamů a stavebnic, které se realizují ve Zlínském kraji už pátým rokem. Akce je podpořena Statutárním městem Zlín.

Vstupné bude jednotné: 50,- Kč, rodinné pak 150,- Kč

Zpět

Kontakt

Inspirace Zlín, z.s.
Bří Sousedíků 1056
Zlín
760 01

603948892

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode